POWERGEN International offers a variety of networking opportunities designed to help attendees and exhibitors connect and maximize their experience with other power industry professionals. 

Some of these events are an additional cost, indicated below, and can be added to your registration at any time. 
Loading
8:00 AM
  1. 75 mins

    8:00 AM - 9:15 AM CT

3:00 PM
  1. 180 mins

    3:00 PM - 6:00 PM  CT

    Take 5 for a drink and a quick chat at our cantina receptions located throughout the exhibit hall.

    LEARN MORE

4:30 PM
  1. 90 mins

    4:30 PM - 6:00 PM CT

    Join your colleagues for a drink on the exhibit floor! Thanks to our sponsors there will be bars available throughout the exhibit hall located at each sponsor's booth.

    LEARN MORE

12:00 PM
  1. 90 mins

    12:00 PM - 1:30 PM CT

    Tickets available for purchase at registration.

    Join us for lunch as industry leaders speak on the topic of diversity in the workplace and share best practices they have experienced in this space. Diversity through gender, race, age, disability, and cultural background in the workplace helps build an organization that has a variety of viewpoints best suited to create innovative solutions and meet customers’ needs. We look forward to your questions.

    LEARN MORE

2:00 PM
  1. 180 mins

    2:00 PM - 5:00 PM CT

    Take 5 for a drink and a quick chat at our cantina receptions located throughout the exhibit hall.

    LEARN MORE

3:30 PM
  1. 90 mins

    3:30 PM - 5:00 PM CT

    Join your colleagues for a drink on the exhibit floor! Thanks to our sponsors there will be bars available throughout the exhibit hall located at each sponsor's booth.

    LEARN MORE

  2. 90 mins
    3:30 PM - 5:00 PM CT
5:00 PM
  1. 90 mins
    5:00 PM - 6:30 PM CT